DIT DOET CACHET

Voor alle aspecten van een huis, maakt Cachet het thuis. Voor Cachet is interieur de definitie van thuis.

Icoon-Website_Cachet-04

Kennismaking

Tijdens de kennismaking zullen jouw wensen worden besproken, maar dat is slechts het begin. Cachet Wonen is ook geïnteresseerd in hobby’s, interesses, persoonlijke kenmerken of misschien zelfs wel een favoriet vakantieland. Waarom? Om zoveel mogelijk te weten te komen over jou als klant en dit te kunnen weerspiegelen in het interieur. Bij voorkeur vindt de eerste kennismaking al direct bij jou thuis plaats, om ook alvast een beeld te krijgen van de inrichting en mogelijkheden.

moodboardcirkel

Moodboard

Een moodboard is de eerste stap richting een nieuw interieur. Dit is een weergave van onder andere kleuren, materialen en sfeerimpressies. Gebaseerd op jouw persoonlijke smaak en wensen. Dit is de basis van waaruit het verdere plan verder wordt ontwikkeld. Uiteraard mag je hier zelf ook creatief mee zijn!

interieurcirkel

Kleur- & materialenplan

Op basis van een moodboard zal een selectie worden gemaakt uit stalen voor onder andere behang, gordijnstof, vloer en meubelstoffen. Op deze manier kan je de sfeer al proeven voordat het daadwerkelijk wordt toegepast in jouw interieur.

kleurwaaier

Kleuradvies

Ben je tevreden met je meubilair, maar ontbreekt het aan de juiste sfeer? In dat geval is het mogelijk om aan de hand van kleurenstalen ter plekke advies te geven over kleurgebruik in jouw interieur. Samen gaan we dan op zoek naar de eenheid in kleur en interieur! Op deze manier kan je met een relatief kleine aanpassing een grote verandering teweegbrengen.

3dgeelcirkel

3D Impressie

Naast het maken van een meubelplan in een getekende plattegrond, is het ook mogelijk om te kiezen voor een 3D impressie. Hoewel een 2D impressie een goede indruk kan geven waar meubels en accessoires geplaatst kunnen worden, neemt de 3D impressie je daadwerkelijk mee in het voor jou opgestelde plan! Hiermee is pas écht goed te zien hoe zowel kleurgebruik als de positie van het meubilair in jouw interieur uitkomen.

bureaulamp

Verlichtingsplan

Het effect van licht is misschien wel het meest vergeten en onderschatte onderdeel van een interieur. Het plaatsen van de juiste verlichting op de juiste plek maakt het interieur helemaal af. Juist verlichting zorgt ervoor dat het huis ’s avonds prettig en gezellig aanvoelt, de juiste onderdelen geaccentueerd worden, of het lezen van een boek op je favoriete plek mogelijk is. Het kan een interieur daadwerkelijk ‘maken of breken’.

tvmeubel

Furniture shopping

Ben je toe aan nieuw meubilair maar is het moeilijk om een keuze te maken in het enorm gevarieerde aanbod? Ben jij zo iemand die alles leuk vindt en het last vindt de knoop door te hakken? Kies je voor furniture shopping dan gaat Cachet Wonen voor jou op pad om al deze spullen bij elkaar te zoeken. Uiteraard wordt ook hierbij met jouw persoonlijke wensen rekening gehouden. Voor ieder budget is een passend interieur te vinden!

banner_diensten_03